Bloggar jag läser !

jag tänkte skriva lite om dem bloggarna som jag läser vardagligen just nu :) !
http://nellieberntsson.blogg.se/
Jag tycker att Nellie är en hel skön tjej som är extreemt mogen för att bara vara 11 år .Duktig med hästar och skiter i alla elaka kommentarer hon får från avundsjuka personer .

you rock !

http://nicholaihollesen.blogg.se/
Ja men tänka sig ,jag läser nicholais blogg.haha ! nej men jag tycker han har fina hästar,skriver bra inlägg .oh framför allt gillar jag att en läsa en kille i hästvärldens blogg :)!

http://ungponnyn.blogg.se/
Är en blogg som drivs av linnea thuresson ,jag gillar hennes goa inställning och började läsa hennes blogg när hon gästbloggade hos nellieberntsson ,vi har också samma åsikter om pessoa . vätting männska det där ! ;D
söt ponny har hon också!


http://rebeccaajosefinee.blogg.se/
En ganska nystardad blogg som driv av , rebecca och josefin . rebecca känner jag och hon är en helt fantastisk tjej !
josefin umgås jag inte med men vi har snackat lite med varandra då och då och jag har absolut inget emot henne ,go tjej hon också ! :)
dom bloggar lite om allt mellan himmel och jord men ämnet lutar nog mest åt hästar skulle jag tro . dem båda har foder ponnier ,och skriver också dom vättiga inlägg .gillar också deras blogg mycket för det kommer upp flera inlägg varje dag .



som ni kanske märkte är alla bloggar häst baserade men det är klart jag tycker det är roligt att läsa om det när jag själv är i hästvärlden .läs dessa bloggar så kanske ni fastnar för dom precis som jag har gjort :) kram !


Kommentarer
Postat av: Josefine

naww (a) bloggar inte ronja också? :)

2011-06-25 @ 00:40:08
URL: http://rebeccaajosefinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0