jag är så rädd att förlora allt nu ..

jag är så rädd att förlora det som äntligen har blivit så bra att jag inte fågar koppla av och glädjas av det . jag vågar inte ens tänka tanken att '' nu går det bra,detta är perfekt'' för då pang säger det så händer något som förstör allt .
Hur kan man bli såhär såld i en häst på bara ett par dagar? lära känna den såpass väl på bara ett par dagar ? hittat dens knappar och veta vad den kommer titta på efter tre ritter ?  . alltså jag bara säger det,denna hästen är amazzzzing . dessutom får jag rida den när jag vill bara att åka till stallet och rida vad jag känner för . det känns som att hon är min .
img_8310 (MMS)
i love you blondie , my blondie <3

hate it

jag hatar att bli kallad omogoen endast för att jag är 97 ... it sucks really ..sucks :'

shoolen

en bok jag läser nu som jag har lånat ifrån skolan . den är riktigt bra ! en ungdomsroman . .
men annars så har jag precis pratat med oscar i telefon ,ligger nu och kollar på tv och skall snart hoppa i bingen !
godnatt

lycklig!

jag är så otroligt lycklig , men varför vill jag inte riktigt berätta en ;pPPPppP  .. .
földe iaf med becca till stallet , vi red ut jag tog blondie , det gick kanon hon skötte sig exemplariskt verkligen !
imorgon blir det samma sak , drar dit med becca då med .
nu sitter jag i badet och gottar mig i all lycka haha! kram på er !
INGA BILDER

blondie blondie brunette brunette

Hej! imorse vaknade jag hemma hos emily . hon lovisa och emilys mamma kom hit igår kväll ock kollade på ''hur många lingon finns det i världen'' med mig mamma och therese ,mysig tjej kväll !
jag har sätt den förut på bio med emily ,men den är lika sorlig varje gång , dock kunde jag inte konsentrera mig på filmen för mamma grät så hon bölade värkligen . gulligt ! .
Men iallafall så idag stack jag och becca till hennes stall i kåhög . där red vi ut tillsammans ,jag red en STOR häst som heter Blondie ,ägaren berättade att tidigare medryttare inte hade vågat rida henne efter ett ridpass ute .
men för mig gick det jätte bra ! hon gick som en klocka hela biten ( 1:30 min)  blev bara rädd för två sopptunnor en gång i galoppen men det bjöd jag på ....
Men hon var hursomhelst sjukt stor och helt underbar ! nu skall jag måla lite här hemma , kram.

skolan nästa

sådär , nu drar jag till skolan . har på mig värsta degkläderna ,mjukis vitt linne ch en kort tröja över . .
men det är fredag och jag går tre timmar i skolan så jag orkar inte fixa mig massor och sånt . ingen bryr sig endå !
kram

promenad . .

Har varit hos zara i drygt tre fyra timmar , vi åt precis och har kollat på en dokumentär om utöya som jag kollade på i skola idag . jag och många andra började gråta !

dags för zara

Stack till zara förut och visade den underbara hellokitty drickan jag köpte  förut ,haha bara för att jag köpte det o tog till skolan kommer alla börja göra det nu .. jaja ;p iaf . snart så går jag till zara , vi skall laga middag och hon skall hjälpa mig med engelska läxan . lyssnar på lite gamla låtinspelningar nu också ,haha jag vill börja igen ! men snart drar det igång . . undra vilka låtar det blir detta året .
kramkramskummbanan ha det guttt

Är ruskigt förskyld ..

få därför dissa jag idrotten idag .. jag börjar få sjukt ont i halsen också och jag vill vara frisk till helgen !
usch , hate it ..
Men annars har det inte hänt  något speciellt . . jag vet att uppdateringen har varit på botten ett ta gnu , och jag kommer behöva kämpa för att få tillbaka alla gamla läsare . . förlåt . men ibland måste man lägga undan datortn och all teknik och ta tag i sitt riktiga liv . för det finns faktiskt en värld utan för faecbook och blogg.se

Nya favorit drickan helt klart

hur söt som helst !

shoooooo!

är ni sura? VAR INTE DET ,ni har inte missat något . förutom att jag idag var hejarklack/hästskötare på lokal tävling på råda för min fina vänner anna och sanna . det gick otroligt bra för dem båda ,jag har massor med bilder som kommer upp såfort jag har hittat min jäkla sladd till kameran  som alltid försvinner !
hm..imorgon börjar skolan igen , hiss/diss ?  lite av varje . jag älskar ledigheten men blir samtidigt rastlös !
Efter skolan går jag till stallet,träffar dom bästa där och japp ... sen vet jag inte . det är allt tufft att vara hästlös ibland . jag blev jätte sugen på att tävla när jag såg alla fina ekipage idag på råda . .
men men nu skall jag fortsätta med att göra ingenting ! ha det kanoooooooooon 

Hej på er

förlåt för att jag inte har bloggat på en dag , men jag ville bara säga att jag inte kommer blogga idag heller förens klockan sex ikväll . För jag skall nemnligen upp till mina kusiner i lerum och passa dom och igår var jag hos morfar med familjen ! :)  så där har ni andledningerna . vissa har klagat på mig hehe.. men så ni vet det att ni behöver inte besöka förens vid fem sex tiden idag , kram !

zara (o)


hahaha asså vafan


ehm...ja alla barn kan inte vara normala


apornas planet

jag vil gå och se apornas planet ! den värkar vara sjukt bra . me♥monkies

är det lugnt om jag kallar dig baby !?

dunkar den låten just nu , haha högsta volym nu för jag blev sur på mina föräldrar om alltid bara klagar ..
men iaf ,jag och ronja gick bort till tomali och saga och longerade tmali lite . det är inte mycket man hinner med innan blodiglarna kommer !!! (inga riktiga blodiglar utan , människor som vi inte kommer överensmed) usch .. dom vet ingenting om hästhållning !
men nu ska jag typ göra ett videoinlägg eller nåt kul hahaha . jag måste underhålla mej själv lite ;). puss !
i love you

Så gick det med det ..

heh ,Jag och ronja gick och la oss klockan fyra imorse och pappa väckte oss åtta . . men vi somnade om och vaknade klockan halv elva istället .. hahahah . men vi skall träffa rebecca idag ,och sen gå till tomali och saga .
Nu skall vi nog äta eller nåt;) kollar på tv just nu . puss

jag och min normala bror . .

nis!

ronja!

Hej !  nu sitter jag och ronja i soffan och kollar på film . flicka den bruna mustangen ,jag förstår inte varför den heter *bruna* mustangen när flicka är helt korpsvart . man blir så sjukt sugen att rida eller vara kring hästar när  man kollar på sånna här filmen . .
inatt sover nog ronja här ,blir en bra bit för henne att åka ända till kärra annars .
puss!!

väntar på ett samtal ! :)

ifrån ronja ,av nån andledning kan jag inte ringa ifrån min mobil haha .. så sanna ber henne ringa hem till mig:)
men just nu ligger jag och kollar på tv . jag och zara somnade klockan sex imorse & vaknade vid halv tre av att pappa ringde ,somnade om igen oh vaknade en timma senare . haha helt sick,jag måste värkligen vända på dygnet nu .men just nu så väntar jag på att ronja skall komma,eller hon skall ringa när hon sitter på bussen så drar jag in till kors och möter henne .
just nu skall jag gå ner och leta fram lite flerhästgrejer till rebecca som hon skall låna undertiden hon har fever ,inte så fina saker men det är endå nåt xd .
omg nu blev jag skit rädd . en gitarr som står i ett ställ bara flög iväg precis ... omg omg hejdå!!!
¨

av en slump

klickade jag in mej på en blogg som hade skrivit detta .haha jag kan inte säga annat en att jag håller med till 1000!!


''Om tjejer ska ha mensvärk, ska killar bli sparkade mellan benen en gång i månaden''
''Om tjejer ska ha mensvärk, får dom skaffa ipren med godare smaker''
haha..


oh no...

har spenderat ca en timme legandes över zaras toalett för att senadan somna på golvet .. jag hatar mens ! har aldrig haft sådanhär mensvärk i hela mitt liv nästan ... men anyway . idag har jag inte uppdaterat något,ingen lust helt enkelt . men som vanligt har jag varit hos zara och städat mitt rum till hög karaoke musik .. så ni har inte missat något (förutom städning,det är ingenting jag brukar göra !) . men nu åt jag precis en daimglass,jag kan bli sugen på helt konstiga grejer när jag har mens och jag måste värkligen ha det ! nu blev jag sugen på glass och choklad . så hade zara daim glass hemma ! haha vilken tur jag har,annars hade jag fått gå hem och hämta . bara 50 meter men jag tror inte mina föräldrar hade blivit så glada om jag kom hem halv ett på natten för att hämta glass hahaha .

nu vet inte jag vad vi skall göra,vi kollade på what a girl wants förut . jag har aldrig sätt den tidigare ! men den var riktigt bra. nu är jag lite småhungrig så ska gå och höra med zara om vi kan laga mat .. hehe .

kram så länge !


(försökte precis ladda upp lite roliga bilder,men det funkar inte !! äh fuck it , ni får klara er ;) )

filmen var braoo som vanligt , nu är det bad dax !wiho..

lång rubrik? jag veeeet .  . men nu skal vi bada !  haha och inte i sjön denna gången utan i badkaret ;))) deras GIGANTISKA BADKAR ! . jag har tjatat hela kvällen på att jag vill bada och nu gav hon sig .

mysmys, puss !!!lite bilder  i repris ba'

Maraton!

Nu håller vi på med twilight maraton . mihih . love those movies ,zara har tillochmed den jackan bella har på sig i filmen ! hon sitter med den på sig xd .

jag bloggar lite för jag klarar inte av att se den sorgila delen i första filmen när dom skall fly från forks och bella är elak mot sin pappa :( . . .  jag är överkänslig !
men nu skall jag fortsetta titta ,ville bara ge lite update om vad vi  höll på med .


kramisar !



(OBS BILDLÖSA INLÄGG ,HAR INGA BILDER PÅ ZARAS DATA )

mysigt !

Nu har vi ätit , och satt på lite musik . skall kolla på filmen tretton nu ,as bra ! ;)  lite pundar film typ menmen ..ganska realistisk imeat det är så det går för nästan alla ungdomar/tonårstjejer .

puss !

godis & annat gott.

Jag & zara stack till kiosken i öjersjö & köpte godis dricka ,& sånt mysigt. vi skall snart gå hem till mig och äta & sen går vi tillbaka hit . Senare skall vi bara kolla på film och kanske ta ett kvällsdopp i det kalla .  .

ha en bra kväll goingar ! :)


amen sha

ligger i zaras säng nu och lyssnar på musik .hehe vi gick ut med hennes storasysters kanin . den bet av kopplet HAHA . hur lyckas man :') . .

snart skall vi somsagt gå ner och bada,men solen går i moln så fort vi kommer ut typ :( så vi väntar lite till .

jo juste ,vi lät altandörren stå öppen för det är ju sjukt varmt . så kommer jag ut ur zaras rum och ser en KATT springa ut , wuut ? men den va rätt söt . vi gosade lite med den där ute men då springer den in igen ?!  hahaha och gömde sig bakom soffan & vägrade komma ut . vi fick ta en soppborste tillslut & schasa ut den . ( stavning?)

nu lyssnar jag på gamla låtar ... slänger in ett par . njut !

at zaras house

hahah skulle gått upp tidigt och dratt hit igentligen men så somnade jag om o blabla ,men nu är jag här :)

jag vet inte vad vi skall göra,huset för oss själva mihihi... nerå .
men vi skall nog bada snart,det är ju så gött väder ! man kan ju bara inte vara inne . så dax att jobba på brännan !

höres

gick ut och plocka lite bär kl 2 på natten ba' ..

hahaha ! gick först ut med zara en stund ,klockan var väll runt 11 då kanske . sne gick vi hem till henne och kollade på mr mrs smith hos henne , helt underbar film ! älskar den . . . .
jao ,men sen vid två somsagt fick vi en crazy idea att gå ut . haha sagt och gjort ,vi gick ut och plockade bär av nån avlägsen granne som aldrig rör dom endå .hahaha !
snart kommer zara till mig ,skall hålla mej vaken tills klockan fem ungefär . då kommer hon .haha fråga inte varför , cuzzzz i got no idea ! bara en ball grej typ ...

IKEA

Idag har jag varit på ikea en stund med farmor . Vi köpte ett skrivbord ,till mig . ett vanligt svart med vita lådor , snyggt och stilrent !  idag ger jag en hiss till vädret! man får passa på nu att vara ute  nu när solenskiner för en gångsskull . . passa påååå som sagt .
nu vet jag inte vad jag skall hitta på riktigt :)
possposss

inte visste jag att jag snackade KINESISKA i sömnen..

måste ses !!!

asså ,va?!

huh,nu blir det två ''pms'' inlägg i rad men sorry guys , gotta let it out !
och andledningen till detta är att jag tänkte göra ett inlägg med kläder jag vill ha ,mest ifrån melba , & datorn fungerar perfekt men gissa vilken sida det INTE går att gå in på ?  ingen mindre en MELBA.SE !
det kommer upp sån jäkla ''ingen internet anslutning'' helt seriöst jag känner HAT inombords...skulle kunna döda datorn på två sekunder men det inser inte den och det är därför den trotsar mig ..vänta du bara dator lilla ,VÄNTA BARA .


ingen musik

sanna har andvändt min spotify och tagit slut på all jävla tid ,fyfan vad lack jag är asså . kalla mig överspelare i don't give a fuck . byta lösenord dirr !

mmmm farmor och sånt ...

drar snart till min käre farmor . hehehe.
vad tycker ni om uppdateringen !? jag tycker jag sköter mig riktigt bra faktiskt ! ;)
kollar på något polis program typ sos alarm eller nåt sånt , har åkt på en redig huvud värk också men det är för att jag dricker för lite och går upp för sent på dagarna .. inte bra inte bra .
puss.

hemma hos zara

blev tråkigt hemma så stack till zara , kort trågikt inlägg men nåt iaf .. PUSS

hejhejhejhejhej

jobbig rubrik? heh sorry ! sitter i framför tvn och surar .. min dator är helt knas idag & även emilys.. går inte att logga in på fb på min eller hennes och hennes är hemma hos henne !
iaf ,kom hem för en stund sedan . har varit i stallet och hämtat puttes gamla kraftfoder &mineraler . stack bort med det till bill . han blev jätte glad ! har huset för mig själv en stund nu , det känns så jäkla skönt !!
en sak är säker . dagen då jag fyller arton skall jag   flytta hemifrån!haha . röj fest varje dag? nejjdååå .
pouss !

film dax !

efter jag varit hos zara stack jag hem och kollade på slutet av american pie , sen vid 11 smsade emily så stack jag till henne & nu sitter jag här i hennes säng !  :)
nu håller vi på och kollar på beck , sitter vid varsin dator och bara slappar. väldigt socialt hehe ;)
imorgon vet inte jag vad jag skall hitta på riktigt så det får bli som det blir helt enkelt , kanske träffa ronja elller sanna  . får se !
puss & godnatt

zara

nu går jag över till zara och kollar film ,mysigtmysigt , nu börjar vädret klarna upp också ,ha spöregnat hela dagen :o . hörs sen puss .

vaken! :)

nu har jag äntligen vaknat , usch klockan är redan halv två ...måste vända tillbaka på dygnet .
men jag gör inte mycket atm ..har lust att träffa någon men alla tycks vara upptagna idag !
men jag skall iaf spendera dagen med therese <3 . vi skall snart åka och handla :) !
ikväll blir det tv kväll också -simpsons,familyguy,how i met your mother,scrubs . kan det bli bättre ? :D nope.
klockan nio på 6an kommer american pie the wedding ochkså ,missa inte det ! kram

home again " :)

då var man hemma igen efter en mysig kväll med fam ottoson.vi åt middag där  och sen umgicks jag med zara resten av kvällen,lyckades också övertyga henne om att vi skulle bada vid deras brygga . haha OM det var kallt ! 17 grader ! fast det var inte så farligt ;) så nu ligger jag och försöker hopplöst att somna .. skall upp vid halv åtta imorgon och följa med tvillingarna till dagis .. det skall väll bli kul det också
godnatt!

lösnaglar dirr!

hade jätte trevligt igår , var med sanna malin robin och patrik . sov hos sanna trevligt som alltid . sen kom mina kusiner hit och leia såg att jag hade lösnaglar ås ville hon också såklart ha det så då fick hon på sej några somjag hade skrotandes i låda, sex år och lösnaglar , bra ! men det blev jätte gulligt faktiskt (a .
snart skall jag över till mina grannar,skall vara där ikväll med familjen . annars just nu så ligger jaag bara och kollar på family guy som vanligt . tv6 i mitt hjärta !
kram .

soffan

sitter i soffan med malin och patrik .ska sova snart pussssss

sömntutaa

hehe ,somnade om förut och vaknade nu..eller rättare sagt så väckte mamma mig. (klockan är 17:12)
och jag tog på mej en tunika som jag köpte i skärmhamn och vet ni !? den luktar bebis spy över busten så jag känner den lukten hela tiden och jag orkar inte byta om ! den är helt nytvättad också så jag orkar inte bry mig ...
håller på och tjatar på mamma att vi skall äta ute idag , är sjukt sugen på det ! :D måste dessutom göra någonting vettigt idag :)  .anyway , ligger i soffan nu och kollar på underbara family guy skall fortsätta med det och bara degatillmax . kram

godmorgon !

jag är uppe med tuppen idag ,vaknade tidigt och orkade inte ligga kvar i sängen så jag gick upp och la mej i vårat andra lilla vardagsrum ,så mysigt här! så jag ligger och kollar på tv nu , läser bloggar & facebook ,såklart .
visste ni att jag vidd kuddörngott & påslakan av becca med jätte söta hundar på ? hihi jag andvänder det förfullt , så himla sött är det ! tack min fina vänn becca <3 du är värd guld !
alla ser la ut som stryk på morgonen eller??  varför vara nojig och försöka dölja det ?! här har ni victoria holm , helt naturlig !xd

hemma hos sanna

jag och ronja åkte till allum mötte upp sanna där och jag köpte naglar nagellack nagelackss remover och nagelsmycken. sen köpte sanna hårfärg , röd och svart och skulle färga luggen svart me röda slingor i . det blev as nicetycker jag , jag gjorde en röd slinga i luggen jag med :)
nu ska jag gåå puss :D

blev väckt av ronja !

mamma skulle väckt mej klockan 10 istället vaknar jag av att ronja står vid min säng '' vickyyy busfrö vad gör du :Dklockan är TVÅ  '' haha usch   blev iaf sur på mamma som lovade att väcka mej !
skitsamma nu sitter jag och ronja i min säng och snackar om vad vi skall hitta på idag  ,puss !

slingor

jag vill så gärna göra slingor i underhåret ,mörka . och sanna skall färga sin lugg nästa vecka och undrade om jag ville slinga sammtidigt ,jag vill värkligen ! men om mamma ( haha HEJ MAMMAS FLICKA ) värkligen inte vill att jag gör det får jag börja andvända löshår istället. har ju det hemma redan .
nu ligger jag i sängen atm och bara gottar mig . oj jäklar klockan är tre , får nog ta och sova nu , skall upp vid elva för då kommer ronja hit serrö!
ska jag ''våga'' nu ? nu när jag som minst bryr mig om andras åsikter & nu när jag har som bäst självförtroende ?

mysig dag med alfhild och martina !

men det fanns inte å mycket och göra imeat  alfhild inte får bada rida sola ja , you name it .
så vi spelade bubbletrouble ! det var svin roligt faktiskt :)
jag umgicks med dom i några timmar sen åkte jag hem vid sex .
hehe , juste fick reda på att ''en släkting'' har vunnit lite pengar så då blir det plus i kassan för mej också ! :D nerå men jag och min bror skulle få lite var så nu kan jag shoppa så det står härliga till ;)
nu k0m min moster hit och hennes man . trevligt trevligt hörs !

sitter med ansiktsmask :)

skall åka till alfhild snart och träffa henneoch martina ,mina två saknade vänner <3 .
aflhild den smarta har ju då hällt kokande vatten över sina ben så hon kan inte sola bada rida cykla bli skutsad så.. vafan ska vi göra ?!  haha kanske baka eller nåt :) det är alltid mysigt
sen  imorgon ska jag förhoppningsvis provrida en ponny om vädret tillåter ( : kram på er !
http://aalfhildds.blogg.se/
http://baramittlivs.blogg.se/

shoppa !

nu har jag lite money så dags för shopping , säg till om ni hittar några snygga jeans någonstans ! jag är i behov !to die for !

fest

med släkten typ ,vi har alltid sånna ''fester'' flera gånger om året där alla på mammas sida sitter och sjunger spelar gitarr och har druckigt lite för mycket vin .
skall iallafall bort dit nu , är hos emily denna gången men vi är lite sena,för det hände en tråkig  sak i går kväll så mamma var tvungen att åka med en vänn till mej intill akuten och kom hem klockan åtta imorse ,så hon fick sova lite så blir det att vi får komma senare ist .
skönt heh..
idag har jag inte gjort nåt speciellt annars, var ute och gick med evelina förut . haha hon är så söt min syster ibland . love her . <3
puss på er gossingar så ses vi senare med ny ball update !

vilken härlig dag !

jag har inte uppdaterat på hela dagen..kaos? mh .. men jag har inte kunnat . har legat på våran privata playa på näset hela dagen ! haha känns så skönt , ser alla på det komulana , som betalar flera hundra för att trängas på en brygga  så ligger vi där helt esamma haha . skänns så bortskämt ;) but i love it !
sen så åkte jag med cicci (min farmors brors fru) till lillaedet där lillcicci's ( min pappas kusins fru) häst skulle hoppa clearround , 80-90 han är bara fyra år och tor som ett hus men han var jätte duktig ! gick sin första felfria runda också :d tror jag..
nu känner jag att jag inte vill blogga faktiskt , klockan är mycket och det blir bara ointressanta inlägg då ! kram !

Ser det ut som att jag lackar nej . mer som om jag tackar dej !

funderar på att göra en cover till denna underbar låten  . min stil värkligen , kan nog bli bra tror jag ...

vad tycker ni?

fina ,fina låt..

detta känns så rätt

allt käns så rätt med denna bloggen ... alla andra har mer varit som en fotboja ,jag liksom kände mej tvingad att slänga in nåt meningslöst bildlöst kort inlägg då och då som löd typ ''tja nu sitter jag i soffan och gör ingenting . har haft so no musik och engelska idag ,nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra hejdå/vicky'' liksom kul ? men endå kunde jag inte göra mej av med den . det kändes fel xd . 
                                                                                  




Men med denna bloggen är det heelt annorlunda , jag vill läga ner tid på den , engagerar mej och försöker iaf göra intressanta inlägg ? en bild eller fler i varje inlägg .om det inte är så att jag bloggar från mobilen och inte kan .och framförallt så tycker jag att det är kul att blogga här ! det börjar gå riktigbra nu igen ,och kommentarerna trillar dit , en för en .statestiken går uppåt mer för varje dag ...det går bra nu !
kanske är det för att jag tjänar pengar på bloggen som jag blir mer peppad till att blogga mer ? jag vet inte ..det enda jag vet är att jag trivs här ,med er ! mina goa underbara TROGNA läsare !varenda en av er är värda guld som fortfarande följer ♥..





sen så har jag också upptäckt att jag INTE är någon ''dubbel bloggare'' . . jag vill styra och ställa som JAG själv vill ,det ska vara min ''personliga dagbok''  folk ska vilja läsa om mej och vad jag gör . och om jag känner för att skaffa ett specielt tema eller starta en tävling byta header/design osv så skall JAG kunna göra det , helt impulsivt utan att behöva prata med den andra först som kanske inte alls har samma åsikter och sen i slut ändan så blir det endå inte som jag hade tänkt mej .. nej det är ingenting för mej , victoria holm one and only !


kram nu vill jag att ni kommenterar ENNU mer !
skulle ni kunna göra det ? för min skull <3

just say fuck you and smile ,that's my stile :)!!


oh,förlåt . dålig uppdatering idag IGEN . jag får ta ikapp det ikväll ..

Men som jag sa igår så sov jag hos farmor igår , och i morse vaknade jag av mina små skitungar till kusiner spelandes på nån slags ..gitarr ? hehe!
sedan vid tolvtiden åkte vi buss ner , Leia ( äldsta 6 år )   och jag satt längst bak vilken var SKIT COOLT !
hehe . men av min snälla farmor fick jag faktiskt ett fräkt halsband ,och några armband .hehe och ja ,jag har bytt stil totally under sommarlovet .känns så otroligt skönt att vara den där lilla fisken som simmar mot alla andra hehe! typ så...Leia köpte en smink bok på allum . ( tänk er en sminkdocka fast bilder man ritar på med smink typ ...) och då ville hon självklart också bli sminkad hehe . så jag sminkade henne och hon såg EXAKT ut som cindy lauper på omslaget till girls just wanna have fun , med hennes höga toffs råsakläder och ett par solglasögon . min söta kusin !

men just nu sitter jag och kolla på när min farbror spelar nåt spel . underhållande värkligen ;) .

vet inte om jag sover här inatt igen , får se . va rätt gött !

puss på er ha en mysig kväll !
good girls go bad

Dålig uppdatering idag...

Men jag vaknade sent sen åkte jag ner till min goa farmor ;). sover här inatt och imorgon bitti klockan 7 kommer mina kusiner hit så tänkte att jag kunde åka ner och hjälpa farmor lite ,dom små liven suger ju ur all energi ur en xd .

nu kollar jag på en film och dricker bubbelvatten med saft i hahah,så jäkla gott !


Morgon,eller borde jag säga eftermiddagstrött?..

hejhej . vaknade nu ,15:08 och jag känner mig fortfarande inte utvilad ! :( mamma väckte mej ..
men satt ju uppe med datorn igår och pratade med en kompis till halvfem på morgonen så det var väl inte sådär jätte konstigt . wips sa det så har man vänt på dygnet igen .. upps upps .
men nu ska jag ta på mej och gå ner till min family . pusshej !

herregud..?

SKAFFA DIG EN STORHÄÄST !
det ser helt sjukt ut .dessutom är det ju ni som helatiden snackar om outfits och matchning . hur kommer det sig då att du har olika färg på benlindorna ? -.- . årets fail bild helt seriöst ..

RSS 2.0