Nu är jag bra trött..

nu har jag suttit vid datorn hela dagen , orkar inte mera nu . ;( väntar på att min brors tjej ska komma så ska jag umgås lite med dm förhoppnigsvis ,om dom e snälla..
puss på er godingar ha en toppen kväll !

inte för att slösa er tid men...sa du TRÖLL?


det finns inga dåliga väder ,bara dåliga kläder .

Folk klagar på att det regnar på sommaren men hallååå ,ni har väl kvar regnjackorna från i våras eller ? :D
tessan

STILAR

Jag & sanna pratade lite om olika stilar igår . och vi kom överens om att alla elever på skolan är så OTROLIGT tråkiga ,alla beter sig lika dant och ser ut likadant . samma kläder smink hår skor OSV .
så nu lägger jag upp bilder på olika stilar . och lägger en kommentar om vad jag tycker om dem .
avril lavigne - actress avril the coverAvril Lavigne har alltid kört på en mer rckig stil vilket jag älskar ! hennes hår är otroligt coolt , något jag lätt skulle vilja ha ,älskar dem mörka slingrona mot det blonda . funderar på att göra så själv . hennes klädstil är svin cool . HÄR SNACKAR VI STIL !
Avril Lavigne in wall
Rihanna -
ursnygga kläder ,älskar jeansen med hålen i,skorna och den tuffa västskinnjackan .Hon  har också en rätt ''tuff'' stil med den kortklippta frisyren och den svarta outfiten . jag tycker hon är klockren .Rihanna changes from casual to chic whilst in Paris to attend Paris Fashion Week..

annie hathaway-                                                                               jag älskar annie hathaway' fina persnlighet och hon är en fantastisk skådespelare . men hennes klädstil tycker jag är lite ...tantig? hon är UNG & jag tycker hon kan klä sig lite mera ''vågat'' . fast och andra sidan så är hon kanske lite för ''söt'' för det,både i sättet och utseèndet ? .jag skulle vilja se henne i ett par höga stilettklackackar ,ljusa stuprörsjeans med nåt snyggt linne till !  stilrent men kan bli hur snyggt som helt i vardagen .


lady gaga-                                                          Ja men HUR kan man göra ett inlägg om lika stilar utan att nämna lady gaga ? hon måste vara den mest extrema inom kändisvärlden . tex hennes köttdräkt eller alla kläder hon får för sig att ta på sig i sina musikvideos . men är man så känd blir man ett varumärke och måste självklart vara ''värst'' ,vad skulle hänt med henne om hon helt plötsligt började klä sig som vanligt .
detta är hennes STIL and i love it .
skulle aldrig i mitt liv kunna klä mig i samma saker som hon gör ,men det är så häftigt att hon verkligen bestämt sig för att vara ouppnårligt extrem och då ÄR hon det också . fullt ut .

vilken stil är ER favorit ? 

thank's for making me a fighter

After all you put me through
You'd think I'd despise you
But in the end I want to thank you
Because you made me that much stronger
Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster

Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

Min vän sanna ,där snackar vi sömntuta!

haha! har sovit hemma hos sanna inatt , jag var helt slut på allt vad energi  heter så gick in och la mig i sängen . ingen aning vad klockan  var då .. men imorse vaknade jag iaf och letade runt ihela lägenheten efter sanna för jag behövde en laddare . hittade henne tillslut sovandes som en stock i hennes mammas sovrum .
väckte  henne då och fick laddaren , sen nu när klockan är 1 gick jag in dit igen och då sov hon fortfarande .

riktig tonåring är hon lilla sanna♥

snart skall jag åka hem iaf . tar bussen om en halvtimma ,hörs senare ! :*Isn't she lovely
Isn't she wonderfull
Isn't she precious Isn't she pretty
Truly the angel's best
Boy, I'm so happy


videoinlägg..


Back in the sick world of bloggning

Hi again !!! har varit på ridlägret och det va totally amazing . jag lovar inget slår det ! fick världens bästa ponny också,hassan. han är värkligen inte som en ponny utan är storhäst i både huvet kroppen och steget !
så himmla gullig är han . jag hoppade faktiskt stora teräng banan tillsammans med storhästarna. var enda ponnyn och var faktiskt lite stolt över mej och hassan efteråt <3
red iaf ut med storhäst grupperna och sånt det var helt galet och tränade med ponnygruppen fast själv med en privatridlärare för där var det alldeles för lätt för mej och i storhästgruppen var dom förmånga. jag ronja och en tjej till somhette bea skulle gallopera runt en äng som var helt sjukt stor . och när jag fattade att jag var i samma grupp som ronja tänkte jag bara att ''ojojoj vad ridläraren kommer ångra detta ;)''  haha och det gjorde hon nog också , för vi manade på hästarna så dom gick upp jämsiders och började tävla . det va så himmla roligt och jag fick tillbaka minnena från i somras.
dessutom är hassan snabb . snabbare ende flesta storhästar och alla ponnier .  och innan vi red iväg sa en tant ''du får hassan kämpa för att hänga med'' och ridläraren svarade '' du ,det är nog inte han som behöver kämpa..''
haha!  och när vi kom där i full galopp skrek ridläraren ''FLYTTA PÅ ER NU KOMMER DOM I HUNDRANITTIO!''
jösses vilken underbar kännsla det var ,vi var snabbast av alla .
och för er som inte känner till tunarp såbra,det ligger ju trotsallt rätt långt borta och har mest stamkunder som kommer varje år samma vecka .  men det är iaf ett fältritts läger typ . man rider inte bara ut och på banan utan man rider kadrilj övningar ,romerska ringarna .tävlar runt fälten i full galopp ,hoppar terräng and so on ! helt underbart . klart bästa ridlägret .
jag har så otroligt mycket minnen där ifrån . ronja och hennes mamma är så underbara och alla andra människor där också . nu blev det ett väldigt långt inlägg men jag har ju inte bloggat på två veckor .jag kmmer tillbaka i höst...

Hejdå!!!!

Nu har jag packar allt jag behöver (hoppas jag!?)och snart kommer Ronja och Maria o h Hämtar mig .ih kan inte fatta att dagen äntligen är här ! Så nu mina älsklingar får ni inte förvänta er för mycket av bloggen denna veckan .kommer bara bli mobil inlägg tyvärr :(.. Jag svävar på moln just nu haha, denna veckan ska bli så rolig ! Ni anar inte :D Men somsagt ,mobil inlägg kommer .och båda jag och Ronja har våra kameror med oss så ni har ju att se frams lt att det kommer mycket bilder när vi kommer hem ! Puss på er. I'm gonna miss i GuYS !!<3 <3

packa..

Igår hade jaag en helt amazing dag ! var hos sanna med ronja oscar och linnea . sen stack jag hem och emily kom hit och sov här .ikväll ska jag på bio,harry potter med robin therese och ribins vänn .
Har börjat packa lite,i sista minuten kan man verkligen säga ! åker ju imorgon vid 1.
jo just det . får se om jag kan låna med  mej det trådlösa nätverket annar blir det tyvär bara tråkiga mobil inlägg . sorry guys ! men får se hur det blir,får tjata lite på min käre far .

Myone

åker till my one nu,(ridsports butik) skall åka dit med ronja och sedan åker hon med mig hem,sen åker vi ner och träffar sanna .ska bara ta det lugnt film och sånt typ.
satte på mig lösnaglar igår och bus ,skall ixa brunuransolen för de blev fail på underarmarna och knäna x) .
puss och kram nu skall jag sminka och göra iordning mej

telefon (o)

pratar med oscar i telefon nu ,skall ringa sanna snart. måste hinna shoppa imorgon också !.... puss

snygg morgonfriss ..<3 <3 <3

sitter på ballkongen med musik och gottar mig i solen . skal snart fortsetta mitt jobb som barnvakt .
imorgon skall jag och ronja shoppa lite ,ridstrumpor och ridbyxor . haha har typ tappart bort allt nu när jag inte ridit på ett tag så dax o skaffa nytt !

emily ,love you !

Emily sov hos mig inatt ,vi gjorde ingenting alls haha . hon kom hit sen somnade hon . och gick i sömnen gjorde hon också ! frågade mig vad jag vred på och sånt knasigt .Hon är en av dom jag kommer sakna otroligt mycket när jag åker bort ! :( kusinvitamin !

Oj vad tiden har gått fort ...

that's just not me anymore ! hell no !
2 år sedan.

come on !!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


kom igen nu ! gör nåra snabba

Mina designade klänning på NELLY.COM

snälla låt mig vinna någonting en gång i mitt liv ! <3

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Jag klurade ut blogglivets svar på frågan alla ställer sig !

Hur får man många besökare och en populär blogg? Den frågan ställer väl nästan alla bloggare sig imellan åt och svaret är så otroligt enkelt . Blogga roligt!!!!! Intressant!!!! Driv din egna blogg som den blogg du själv vill läsa ,SÅ blir din blogg bra . Så från och med nu skall jag ägna mer tid åt bloggen och er!! Nu kör vi

Sömngångarn

Hejhej! Inatt sov jag hos Sanna och igår var jag med hene och becca på allum .Sanna och har haft en sjukt rolig kväll/dag/natt .inatt gick jag i sömnen också ...in till sannas mammas sovrum och väckte henne .vaknade imorse och hade minnesbilder av Sannas mamma liggandes i sängen skrattandes .jag hade skrattat och pratat om Sannas rum(dom har precis bytt rum) sen jag kvicknat till och sagt "jaja Ingen dog iallafall "och gått sär ifrån .xD det roliga va att Sanna hade på "sleeptalk" ,en app till iphone som spelar in när den hör ljud på natten .och då hör man på en inspelning hur jag går ut ur rummet och säger "å ne å usch " sen hör men hur jag kommer tillbaka skrattandes .pinsamt?EN ANING men ett fyhelsicke roligt minne !! Imorgon vet jag inte vad jag skall göra men vet att jag ska träffa sanna o Ronja på torsdag Iaf . Pussochkram! Ps bloggar från ilade drf inga bilder

provridning

Inatt har jag sovit hos emily . jag emily och simon åkte till delsjön igår och körde fyrhjuling . det regnade inte liteee men det gör det bara roligare !
nu ligger vi i sängen och slöar oss . håller på och meilar med en tjej ang. hästen jag skall provrida . vill få det gjort innan ridlägret så jag kan börja direkt efter det om allt klickar :).
idag vet jag inte vad jag skall göra . måste ladda min mobil så jag får tag  på becca ,för om jag skall provrida ponnyn idag kan jag inte gå till liseberg med henne :( ..
puss och kram !tingelingbecca.
bilder i repris

i'm home !!

nu är jag hemma igen !
helgen har varit rätt ball faktiskt . har sån fruktansvärd träningsvärk i hela kroppen bara . ni har ingen aning om hur jobbigt det är att köra faktiskt haha !
tyckte så sjukt synd om min lilla maammi bara . vi  skulle skjuta luftgevär igår kväll . så står mamma med siktet mot ögat och hon visste inte att geväret flyger bak när man skjuter . så säger en som va där ''kolla nu när det går hål''
och alla ba va vadå går hål ?! och PANG ! så kolla mamma på mej och blodet sprutade från ögat på henne .
stackarn faktiskt :( ! idag har hon en blåtira som en rund ring runt ögat .
jaja det blir ett minne iaf !
igår blev vi också jagade av vildsvin när vi körde i skogen .det var en inhängdad på deras mark med en jätte hög grind och taggtråd och massa , men jag tänkte inte på det så jag låste upp och vi körde in där .
sen hör jag pappa ropa bakom mej ''KÖÖR VILDSVIN ,SKYNDA'' tror ni jag fick panik ? då tror ni aldeles rätt ! och jösses vad fort jag körde .Dom planterade vildsvin där för jätte längesen och nu har det förökat sig .
vi va på  borås djurpark igår också,för barnensskull typ . det var rätt segt men ganska mysigt endå :)
just nu taggar jag mängder till ridlägret !
nu blev det ett väldigt långt inlägg men det är för hela helgen så here you go babies ,puss ♥
mm ,skulle ni blivit glada o ha två sånna efter er ? xd

taylor daniel lautner . my big love .

sen jag var en liten unge har jag avgudat denna pojken ...this is for you babe!
taylor daniel lautner född 11 februari 1992 .
00:17-00:20 oh my god ..
min söta älskling !    mybiglove
min varulv♥
damn boy !!
do i love you ? YES I DO .

hästmode hiss/diss och funderingar

56CPA SPEEDAIR FLAG . DISS! tycker inte det är snyggt med flaggan ,och det röda . väldigt omatchande ,sorry guys !
M 52-57back on track . inte så snygg,men skyddar bra och bra kvalitet.tycker att den kunde varit snyggare imeat den är så dyr bara. HISS !
M/L 37pioneer ridstövel.Bra kvalitet.snygga och bekväma .gjorda av kalvskinn med resår samt dragkjeda baktill .HISS ! till denna stövlen  som jag faktiskt har själv :)
snygga till ett rimligt pris och ett stort plus till mina som är  toppade med söta ''diamanter'' !
tretorn falsterbo gtx.usch jag tycker dessa stövlar är otroligt fula . säkert jätte sköna att rida i men det spelar ingen roll när priset är såpass högt och stövlarna ser ut som dom gör.DISS !

har varit ute och kört i tre timmar i skog...

img_0073 (MMS)

har varit ute och kört i tre timmar i skogen nu .helt lerig och heelt slut nu .fortsätter imorgon . Pussilepuss <3


Det är bara jag somlyckas med sådana saker...

img_6807 (MMS)

Det är bara jag somlyckas med sådana saker . .har åkt genom halva sverige för att köra 4hjuling över helgen och när vi ska lasta av den kommer jag självklart på att jag har glömt nycklarna !! Fan va sur jag blev .men vi tjuvkopplade min älskling och nu fungerar hon som hon ska :d har kört flera varv runt sjön och så vidare :d:d Puss babes


shopping lista till hösten/vintern

BlåXSSvart Sjohn whitaker ridbyxor.
och mycket mycket mer ...

Meck meck meck ..<3 <3

img_6807 (MMS)

Meck meck meck ..<3 <3


Nu kom micke

min farbor , han passar barnen lite . rolig gubbe det där ;d.
juste ..jag gör några tidsinställda inlägg nu under helgen imeat jag inte kommer ha datan med mig .
kommer inte vara så social på mobilen heller för anledningen till att jag åker iväg är ju för att köra ... men också att komma bort ifrån allt ! så i får hålla utkik efter dom tidsinställda :) !

godmorgon blogreaders

Idag vaknade jag av att tvillingarna trog mig i håret  och pappa som skällde på mig för  att jag inte hade släkt . ( som vanligt när jag sover på soffan). Nu packar hela familjen och snart bar det av till grönered . jag väntar på att pappa skall komma med släpkärran så vi kan lasta på fyrhjulingen . . ( motorfordong fyller mitt tomrum från hästar typ...) ..
nu skall jag fundera på vad jag skall ta med mig upp och spela lite go gitarr ♥

meck dag

Idag har jag varit ute och meckat med pappa hela dagen . fick igång fyrghuligen och köpte 2 tacktsolja till moppe skrothögen som vi hittade i källaren . gammal going ;) .
problemet är dock att bromsarna inte fungerar (går inte tillbaka)  och motorn har skruit sig .
men fyrhjulingen fungerar riktigt bra nu ! tar med mej den upp till landet imorgon och kör där uppe i skogarna underhelgen . det finns två stycken RIKTIGT stora också , tror dom  ligger på 200 cc . stort om man gemnför med min på 90 cc .
grannpojken ville filma när jag körde lite (han har precis lärt sig filma så tycker detta är  otroligt intressant) dock fungerar inte cykeln riktigt som den ska här xd . kommer en film nån annan dag när jag verkligen spinner loss ! :D
men lite senare fixade vi den och jag lyckades allt spinna några 8:or och munkar .(typ 20000 ).
nu är jag helt slut . puss <3
sådär sitter en riktig dam! ( ändrade mig iochförsej från att sitta riktigt manligt till att försöka sitta tjejigt när jag insåg att sanna tog kort på mig mehe...)

hahaha ,vad håller jag på med.. ?

Håller just på och mailar med en tjej som har en ponny jag kanske skall bli medryttare på . haha en c ponny , vad ger jag mej in på ? jag som skulle gå över till storhäst nu.  yeye shit the same man skall rida ponny så länge man kan ,ta vara på tiden . is'nt that right ? ^^

shashasha och HALLÅ !

bloggen är lite snöggare nu :) cred till min vänn sanna , som jag har spenderat denne dag med ! började med att hon frågade om vi kunde ses . tänkte att jag inte kunde imeat jag inte hade nån mobil . men sen kom jag på att hon hade en av mina hos sig så pappa körde mig dit så har jag varit där tills nu .

vi gjorde inte så mkt . chillaaa ! det var mycket mysigt ,jag har saknat min bebe .

imorgon skall jag åka rodel och bästa ronja följer med ! 

sen till helgen så blir det tyvärr inte så att jag kan låna med mig kära fortezza . drömmarnas häst verkligen !
för dom kom på nu i efterhand att stallet var fullt av  ved så hästarna kunde inte stå där under natten , och ute är det så mycket knott så hästarna får spratt . . jag blev faktiskt riktigt besviken :( hade förväntat mig massor och målat upp bilder i huvet av mig och pappas kusins fru ridandes i skogen . så gick det med det . man skall aldrig förvänta sig något ,inget som är för bra för att vara sant iallafall . för sånt är alltid för bra för att vara sant ...
men ja , det är ingen ide att jag deppar över detta nu . life's a bitch ,learn to live with it .

älskade fina häst

jäkla skit !!

Min mobil gick sönder igårkväll . jag vet inte vad som hände , började med att är man sker ett sms och klickade på ''skicka''så gick den tillbaka till menyn eller vad man ska säga . så jag stängde av den och när jag skulle sätta på den igen kommer det där äpplet upp och det försvinner inte ! -.-men så kom jag ihåg att en släkting fick hålla in lås knappen och mitten knappen . sagt och gjort , den stängde ju av sej . men sen när jag skall sätta på den händer saaamma sak igen .
usch! så nu har jag ingen mobil och inga nummer . skriv era nummer här på bloggen eller kommentera mitt inlägg på facebook . (jag godkänner inte kommentarerna så ni behöver inte vara oroliga ;) )
Idag skulle jag åkt till liseberg med rebecca , eller igentligen inte . sa att om jag hittade en mobil kunde jag ,men jag hittade ingen -.- .
det är fint väder ute  men vet inte riktigt vad jag ska göra idag . får hålla mig i öjersjö utan mobil .
pussokram !
va hittar ni på i sommarvädret ..?

can you help me ?

hejhej . som ni alla vet är jag nu hästlös ,och det betyder att jag är i behov av att rida !
har planerat att börja i en av de svåra grupperna på ridskola .. det kan vara lärorikt ett tag .
men letar också medryttarhäst/ponny . bara för att jag MÅSTE få rida .
så om ni vet någon i göteborg som behöver medryttare , eller om ni behöver . så hör av er !
tacktacktack på förhand . puss och kram .

Oh .i'm so sorry .

Förlåt nåt så sjukt mycket för att jag inte har bloggat men jag har haft världens bloggtorka så jag tänkte att det var bättre att sluta helt ett tag så det inte blir massa tråkiga inlägg,, och vänta ett tag tills jag får mera insperation .. Igår :åkte jag och kära ronja först in till Liseberg .fast vad vi inte tänkte på var att det var Lotta på Liseberg då det var jääätte mycket folk +norrmän .euak! Så vi åkte vidare till Sanna och umgicks! Det var jätte mysigt och vi kollade på saw2 tillsammans med Linnea Ebba Sanna H & Oscar :) Nice people . Vi sov där och åkte hem vid elva imorse .idag har jag legat hemma ,hyrde en film samt köpte godis ,mums ! Nu ska jag dra mig ,men håll utskik för nu blir det många inlägg!

Svar på kommentar .bett blev visst ett intressant samtalsämne ;)

Men sen beror det ju också på vem som rider med det. Det är bara erfarna ryttare som ska rida med pessoa eftersom det är ganska skarpt.. Men vad tycker du om Kandar och andra stångbett? Det har ju också hävstångseffekten, för det är den du inte gillar vad jag förstår? Kan man nog säga .vad jag inte gillar är att man tvingar ner hästen genom att trycka på deras svaga punkter (nacken .vid alla känsliga närver.) Jag anser att om man inte kan rida sin häst på ett vanligt tränsbett skall man träna lydnad och lära sig kontrolera samt lära hästen att lyssna på mer "snälla" bett istället för att bettsla upp och tvinga hästen .det är min totala åsikt och den är enligt MIG rätt .

förlåt ..:(

sorry älsklingar , men har inte haft tid att blogga ..wopps !
imorgon gör jag det , det lovar jag !

arg..

Elin om bett bett och bett !:
Jag håller med om att de där bildera ser inte bra ut, men på vår ridskola har vi 2 hästar som går på pessoabett. Och det är för de kan inte gå på ett annat bett när de är såpass starka för de som inte har ridit så länge. Jag tycker att man kan använda det bettet så länge hästen inte tar någon skada. :)
I
fast vet du vad ? destu länger en häst rids på pessoa destu mer svårriden blir den sedan när man byter över till ett vanligt bett .jag trodde verkligen inte det fortfarande fanns häst människor som fortf tror att pessoa är ofarligt .
och sen att  du skriver ''de kan inte gå på ett annat bett när de är såpass starka för de som inte har ridit så länge''
asså att man sätter upp folk som inte har  ridit så länge på ponnier med pessoa  är SINNESSJUKT .
punkt slut! och ''så länge hästen inte tar någon skada''  . jag märker att du inte vet hur ett pessoa fungerar  ..enda sättet att få ett pessoa o sluta värka är att släppa tyglarna helt och håller eller andvända den innersta ringen och då kan man likaväl rida på ett vanligt bett.
och nu tänker du säkert såhär .'' a men ridlärarna bettslar ju inte en häst med pessoa om de skulle va elakt/farligt'' men vet du va? rodrigo pessoa samt hans pappa som kom på detta bett till sina körhästar ångrar det och vill att det skall förbjudas.
förlåt om jag hetsade upp mej . det är inte ditt fel att du inte vet hur det''ligger till'' men det är så känsligt för mej när någon säger att man kan ha ett skarpt bett på hästar som är starka för nybörjare . då ska man inte sätta upp nybörjare överhuvudtaget på dom hästarna! nybörjare vet ju inte ens hur man ska va i handen eller hur man rider en häst , dom sitter och drar och du måste väll hålla med mej om att jag har rätt?.
nu orkar jag inte mera . blir så arg . förlåt igen om jag hetsade upp mej men det är så känsligt och det är såhär det ligger till .
PESSOA ÄR HEMSKT I ALLA SAMMANHANG

RSS 2.0